zondag 15 juli 2012

Stap voor Stap leren Golfen op de Kempense Golf School

Onze Pro Patrick Pira heeft een Stappenplan uitgewerkt, waarin enthousiastelingen, in 2 maanden tijd, de kneepjes van het golfen wordt bijgebracht.
Dat men enthousiast is en het Stappenplan aanslaat blijkt uit het feit, dat van de 4 sessies er reeds 3 volgeboekt zijn.
Sessies waar wekelijks groepjes van ca. 6 personen les krijgen. De groepjes zijn klein gehouden om eenieder de persoonlijke aandacht te geven bij het aanleren van de noodzakelijke techniek, zoals de grip, swing, chippen, putten.welke stok voor welke afstand. Tussentijds kan er met het door de club beschikbaar gestelde materiaal rustig geoefend worden op de driving range om de techniek onder de knie te krijgen.
In de 2e maand mag men zelfs onder begeleiding enkele holes lopen en proeven hoe het is om in de natuur op de 18 holes baan van de Kempense Golf Club een balletje te slaan. Dus niet alleen maar les op de driving range!
Als de stappen goed doorlopen zijn - men is klaar om de baan volledig te verkennen- volgt het examen.
Na het behalen van theoretisch en praktisch examen, kunt u met het verkregen Golfvaardigheidsbewijs (GVB), overal in de wereld gaan golfen.
Voor de 4e sessie zijn nog enkele plaatsen vrij.
Hebt u familie, kennissen of kinderen die geïnteresseerd zouden zijn, laat het ons snel weten. aanmelden bij Patrick Pira, bij de club of via info@kempensegolf.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Golf is een sport voor alle leeftijden. Golf is een gezonde sport. Golf is een sociale en gezellige sport
Golf is een sport voor iedereen!

Link : Klik hier !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten